Tiny Houses

Dit Tiny House is

Met een afmeting van 6,00 x 2,40 meter zijn de Mini cubes onze kleinste Tiny Houses in ons assortiment. Juist vanwege deze beperkte afmetingen zijn ze universeel inzetbaar. 

Ze passen bijvoorbeeld perfect in de tuin waar ze van dienst kunnen zijn als extra logeerkamer of als zorgwoning. 

Ook B&B uitbaters vinden steeds vaker hun weg naar de Tiny House oplossingen. Ondanks de beperkte afmetingen beschikt deze mini versie over alle comfort. Het mini huis is voorzien van een kleine keuken en een badkamer. 

Tiny House als kantoor of hobbyruimte

Uiteraard kan je een Tiny House ook gebruiken als thuiskantoor of als extra hobbyruimte. 

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, zijn onze Tiny Houses wellicht dé oplossing voor jou. Plaats het Tiny House in je eigen achtertuin, zodat je ’s morgens niet in de file hoeft te staan om naar je werk te gaan.

Dit Tiny House is

Onze Midi versie heeft een afmeting van 9,00 x 2,40 meter en beschikt in deze categorie over alle luxe die je in een Tiny woning maar kan wensen. 

Verkrijgbaar in twee versies, waarin de badkamer centraal of aan het uiteinde van de woning is geplaatst. Het Midi model heeft een aparte slaapkamer, badkamer, keuken en living. De ruimtes zijn voorzien van alle comfort.

De Mid Tiny woning doet zeer ruim aan en kan fungeren als zorgwoning of studenten woning. 

Thuiskantoor of zorgwoning

Geniet van het leven en daarnaast van comfort. Je ouders of kinderen opnemen in je eigen tuin. Betaalbaar en in alle luxe. Een Tiny House heeft meer te bieden dan je dacht.

Dit Tiny House is

Met het Maxi model van onze Tiny House serie, haal je meteen ons vlaggenschip in huis. Met een lengte van maar liefst 12 meter biedt deze woning je alle ruimte en leef comfort. Tiny House Maxi is voorzien alle luxe en geschikt voor jong en oud.

Wil jij ook volop genieten van de natuur met deze riante Tiny woning? Raadpleeg dan snel onze catalogus.

Vakantiewoning, Tiny house of jongerenwoning

Eén woning met verschillende toepassingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor deze riante Tiny House woning. 1 woning met verschillende toepassingen.  Contacteer ons voor alle mogelijkheden van deze riante Tiny house woning.

Compare listings

Vergelijken