Wooncontainer

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop wonen. Een wooncontainer kan voor verschillende toepassingen dienen, zoals extra kantoorruimte, recreatieruimte, zorgwoning, studentenwoning en vakantiewoning.

Een wooncontainer is van alle gemakken voorzien, zoals een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Het voordeel van een wooncontainer is dat je meerdere containers kan stapelen of schakelen. Op deze manier maak je jouw Tiny House zo klein of groot als je zelf wilt.

All electric wooncontainer

Een all electric wooncontainer is duurzaam en goedkoop en biedt vele voordelen. Allereerst wil je niets meer te maken hebben van fossiele brandstoffen. Ten tweede voorzie je de woning van stroom door middel van zonnepanelen op het dak. Je bent daardoor totaal onafhankelijk van een stroom leverancier.

Verwarming via infrarood panelen

Voor de warmte in de winter gebruik je infrarood panelen. Deze geven een heerlijke warme straling af, net zoals de zon. Maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

Het is een andere manier van verwarmen. In plaats van dat de lucht wordt opgewarmd, warmen de objecten in de kamer op. Zoals de vloer, muren, meubels, maar ook mensen.

De objecten slaan de warmte op en weerkaatsen de warme stralen opnieuw de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke comfortabele warmte.

Koken doe je door middel van keramische, inductie of klassieke elektrische kookplaat. De warm water voorziening regel je met een hoog rendement boiler of een zonneboiler.

Afwerking binnenkant wooncontainer

Voor de afwerking van de binnenkant wooncontainer zijn verschillende opties mogelijk. Kies de kleuren van de wanden die je mooi vindt. Voor de vloer kan je gebruikmaken van tegels, parketlaminaat of vloerbedekking. Al dan niet met vloerverwarming.

Kies de deuren die je mooi vindt en denk na over waar de stopcontacten, verlichting en schakelaars moeten komen.

In onze wooncontainers is er ruimte voor een woon- slaapkamer, badkamer en keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel.

Om ruimte te besparen kan je de woonkamer samen strekken met de slaapkamer. Plaats bijvoorbeeld een stapelbed of een hoogslaper in de ruimte. Daardoor wordt je woonkamer weer groter.

Het is verstandig om je te richten op de ruimte waar je de meeste tijd in doorbrengt. Deze maak je het grootst. Dit is in het algemeen genomen de woonkamer.

Duurzame verlichting

Kies voor de verlichting LED lampen. Deze zijn namelijk zeer zuinig. Energiezuinige lampen zijn in aanschaf duurder dan gloeilampen. Maar gelet op het stroomverbruik en de levensduur, ben je in veel gevallen toch goedkoper uit met zuinige lampen.

Ledlampen gaan gemiddeld 20.000 branduren mee, terwijl een gloeilamp maar 1.000 branduren meegaat. Je moet dus eigenlijk de aanschafkosten van één ledlamp vergelijken met die van twintig gloeilampen. Daarnaast bespaar je jaarlijks op de elektriciteit kosten, omdat ledverlichting veel minder stroom gebruikt dan een gloeilamp.

Wooncontainer is groen

Een wooncontainer is groen wonen. Letterlijk en figuurlijk. Je kan heerlijk in een groene woonomgeving wonen met jouw wooncontainer. Met de zonnepanelen op je dak ben je helemaal groen bezig.

Je bent van niemand meer afhankelijk van stroom of gas. Anders gezegd, je laat een super groene voetafdruk achter. En dat voor een betaalbare aankoopprijs. Koop nu een wooncontainer en geniet!

Ben jij zover en wens je meer te weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul hier dan ons contact formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je ook interesse in de andere blogs? 

Wooncontainer

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop wonen. Een wooncontainer kan voor verschillende toepassingen dienen, zoals extra kantoorruimte, recreatieruimte, zorgwoning, studentenwoning en vakantiewoning. Een wooncontainer is van

Lees verder »
Tiny house mini

Tiny House kopen

Een Tiny House kopen is een spannende aangelegenheid. Je doet dit immers niet elke dag. Ben je van plan om er zelf in te gaan

Lees verder »

Compare listings

Vergelijken